Live muziek tijdens X-fi Audioshow 2012

Tijdens de X-fi show op 29 en 30 september kun je noviteiten bekijken en beluisteren van veel merken en importeurs. Maar naast muziekweergave op high-end niveau in de vele luisterkamers van de Koningshof, kun je op de X-fi Audio Show ook genieten van live muziek!

Locatie: NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven
Datum: zaterdag 29 en zondag 30 september

Aanvang concerten: 11.00 uur, 13.30 uur en om 16.00 uur (speciaal solo pianorecital)
Tijden onder voorbehoud.

Pianiste Natalia Ivashina (Rusland) en cellist Lucas Bunge (Nederland) gaan samen speciaal voor de bezoekers een aantal mini concerten verzorgen tijdens de X-fi Audio Show. Deze professionele musici geven op beide show-dagen meerdere keren een bijzonder recital in kamer 3.

De organisatie van de X-fi show 2012 raadt iedereen aan om even een rustmoment te pakken en live te ervaren waar het allemaal om draait bij de hifi hobby; het genieten van mooie muziek!

Nb Er wordt een prachtige nieuwe vleugel ter beschikking gesteld door Henk Hupkes waarop Natalia haar concerten zal spelen. Henk Hupkes, pianobouwer, -stemmer en -restaurateur richt zich al jarenlang op het ontwikkelen van hoogwaardige piano”s en vleugels en resulteren dan ook in blijvende hoge klanttevredenheid. Kom en laat je ongekend verrassen door de prachtige en nauwkeurige klanken van zijn nieuwste vleugel. Lees meer over de piano”s en vleugels van Henk Hupkes op zijn website.

Henk Hupkes piano”s en vleugels.

Voor meer informatie kun je terecht bij info@x-fi-audioshow.nl, de X-fi audioshow website en HiFi.nl/X-fi voor updates.

Bovendien is de show ook op Facebook en Twitter (#xfishow) terug te vinden.

Bron: hifi.nl