Pianorecital Rotterdam groot succes!

Het pianorecital van 1 juli 2012 is voorbij. Het was een groot succes!

Vergezeld door een zomerse avondzon die trots door de grote ramen van de Doopsgezinde kerk schijnt genieten vele muziekliefhebbers zondagavond 1 juli van het pianorecital van Natalia Ivashina in Rotterdam.

Foto”s: Natalia Ivashina tijdens het pianorecital in Rotterdam

Met de komst van ca. 60 enthousiaste bezoekers (…de belangrijke EK voetbalfinale trotserend) was de zaal flink gevuld. Jong en oud heeft met plezier genoten van prachtige pianomuziek van de componisten Mozart, Chopin, Bach en Liszt!

Zeer aangenaam verrast!
Het avondprogramma was divers, hoogstaand en sprak iedereen aan. De bezoekers hebben er zichtbaar en hoorbaar van genoten, want de reacties naderhand waren enorm positief. “10 euro voor dit concert is veel te weinig, ze is namelijk zo ontzettend goed!“, zei één van de bezoekers na het concert. Een andere bezoeker vertelde later trots: “Ik wist al dat Natalia erg getalenteerd was, want ik heb haar twee jaar geleden al in Spijkenisse horen spelen, maar vanavond was het helemaal fantastisch! Wat een precisie en wat een topniveau, heerlijk!“.

Wij danken u allemaal voor uw bezoek, voor al uw mooie woorden en uw oprechte enthousiasme! Hopelijk bent u het volgende concert er weer in groten getale bij.

Masterclass en nieuwe concerten
Natalia heeft een korte zomerstop waarbij zij zich o.a. zal concentreren op een belangrijke Masterclass in Bergen (NH), namelijk de TIHMS Summer Academy 2012. In het najaar zullen er natuurlijk weer prachtige pianoconcerten gepland worden. Houdt u voor alle updates onze website in de gaten.